Wat te doen tegen de sterk stijgende energie prijzen en dus een hoge rekening?

Wat te doen tegen de sterk stijgende energie prijzen en dus een hoge rekening?

In de basis is het noodzakelijk je energiebehoefte terug te dringen, hieronder geven we uitleg hoe dit te realiseren;

Natuurlijk is het eerste wat je kunt doen goed nadenken wat een juiste beslissing is wanneer je de behoefte hebt aan warmte…. Je kunt er altijd voor kiezen om een heerlijke warme trui aan te doen, lekker dicht tegen elkaar aan te kruipen en zo ook voorkomen dat je onnodig de verwarming hoger op gaat stoken! Daarmee bespaar je ook aanzienlijk op het gas verbruik!

Een ander optie is ervoor te zorgen dat de warmte in je huis blijft……

Dat doe je door je huis optimaal te isoleren d.m.v. spouwmuur, dak, vloer of bodemisolatie aan te (laten) brengen, minimaal HR++ beglazing aan te brengen en zo de gehele buitenschil van je woning te verduurzamen. De besparing die dit oplevert is afhankelijk van je normale verbruik in enkele jaren terug te verdienen. En met de aldoor stijgende energieprijzen is de return on invest sneller bereikt.

Wij van Triple A Vastgoed Verduurzaming kunnen voor ieder object een maatwerkadvies geven wat zorg draagt voor een optimale verhouding tussen investering en het terugverdienmodel. Vraag ons naar de mogelijkheden, onze adviseurs komen u graag voorzien van een maatwerkadvies voor uw specifieke situatie, tenslotte is geen mens en geen woning hetzelfde!

Van het gas af..

Gezien de prijsontwikkelingen op de energiemarkt, de verwachtte schaarste aan gas is het nu meer dan ooit het moment om over te gaan op alternatieve verwarmingsbronnen om uw object comfortabel en kostenbesparend te verwarmen.

Als antwoord op dat vraagstuk kunnen we u voorzien van advies m.b.t. het gasloos maken van uw object! Hiervoor komen in aanmerking de overstap naar en het leveren en plaatsen van PV-panelen, een warmtepomp, maar ook het leveren en plaatsen van een airco en het leveren en monteren van infrarood warmtebronnen behoren tot de opties die wij bieden om uw woning gasloos en toch comfortabel te verwarmen.

De adviseurs van Triple A Vastgoed Verduurzaming informeren u graag over de voor uw object specifiek toepasbare mogelijkheden en toepassingen.

Gegarandeerde levering conform afspraak en nette uitvoer van de verduurzaamswerkzaamheden op locatie:

Natuurlijk werken wij samen met betrouwbare leveranciers en montagepartners waarmee we een jarenlange samenwerking hebben en volledig naar tevredenheid van klanten de uitvoer realiseren.

Vul het contactformulier in en wij zullen u benaderen voor een afspraak, natuurlijk kunt u ook bellen met 085-0604042 voor het maken van een afspraak!

meer nieuws & tips