dakisolatie

Nieuwsbrief juli

Nieuwsbrief juli

Vanaf vrijdag 7 juli 2023 wordt er een begin gemaakt om het pand waarin Triple A Vastgoed Verduurzaming is gevestigd, evenals een beautysalon, een ijssalon en drie woningen te voorzien van maar liefst 8 zonnepanelen per unit, dus 40 zonnepanelen van het merk Jinko 430Wp all black. De omvormer waarvoor gekozen is: Solar-Edge SE300H WAVE H. Verwacht wordt dat met deze configuratie per unit 2764 kWh aan opbrengst gerealiseerd kan worden, wat uitkomt op 346 kWh per paneel.

Het uit de jaren 80 daterende gebouw is reeds goed geïsoleerd, de platte daken zijn recent vervangen en volgens de laatste norm ge-upgrade waardoor de weg is vrijgemaakt om de zonnepanelen aan te brengen. Het overgrote deel van de zonnepanelen zal geplaatst worden op het dak grenzend aan het dakterras en daarmee ook boven de beautysalon.  De resterende panelen zullen tegen de hellende daken op het hoge gedeelte bovenop de woningen gerealiseerd worden.


De eigenaar van het pand komt hiermee tegemoet aan de wens van de gebruikers om de energiebehoefte van het pand verder terug te dringen en ook de uitgaven aan energiekosten te beperken.

De vorderingen van de installatie zijn te lezen in de volgende nieuwsbrief.